Innkvartering

Her finn du oversikt over kvar laga skal bu.

Alle skulene ligg i umiddelbar nærleik til Ål-hallen. 

Viktig informasjon  til alle som overnatter på skoler eller tilsvarende: 

 1. Sjekk kvar laget ditt skal bu før du kjem til Ål.
 2. Innsjekk på skolene går via turneringskontoret , og er i utgangspunktet etter kl. 16  for Nedre Ål og Ål vidergående og kl. 17 for ungdomskolen.
 3. Vi har plassert dere etter beste evne ifht antall spillere.  Ikke alle rom vil ha plass til at hver enkelt har en dobbel/ 1.20 m  sovemadrass. Noen må da sove to på en dobbelmadrass.
 4. Det er skofritt på skolene. Alle må ta av seg sko i inngangen (selv om en «bare skal….»).
   

A-kort:
Skuleovernatting i klasserom på skulene i Ål i eller tilsvarande. Skulene som i utgangspunktet nyttast er Ål ungdomsskule, Nedre-Ål skule, Ål vidaregåande skule og Skattebøl skule.

A+-kort:
Overnatting på Torpomoen 8 km aust for Ål sentrum. Her får ein sengeplass i fleirmannsrom. Dei som velger dette alternativet må sørge for egen transport.

Thon Hotel Hallingdal
Thon Hotel Hallingdal er turneringshotellet, eit hotell me har hatt eit nært samarbeid med i mange år. Hotellet ligg omlag 500m frå hall- og skuleområdet og kan tilby mange ulike rom og mat for dei som har lyst på noko anna enn det me tilbyr i kiosken i hallen. For å få rom under Ål Cup er det berre å ta kontakt med hotellet og gi beskjed at de er deltakarar så får de ein god pris.

  Hovudsponsor  Turneringshotell


  Tlf. nr. 32082011

  Sponsorar